Sdu Mediation Podcast | Aflevering 2 Frederique van Zomeren

Sdu Mediation Podcast | Aflevering 2 Frederique van Zomeren

Welkom bij de Sdu Mediation Podcast, dè podcast voor en door mediators.

In deze Sdu Mediation podcast interviewt Aik Kramer Nederlandse mediators over hun werk. Hij praat met hen over de ups en downs van werken als mediator, verzamel tips en trucs die je direct in je mediations kunt toepassen en reflecteer met hen op de rol van de mediator in de maatschappij.

Aflevering 2 – Frederique van Zomeren

Frederique van Zomeren is mediator met een brede praktijk en voorzitter van de Nederlandse Mediators Vereniging. Voordat ze zich volledig op mediation stortte, was ze onderhandelaar voor de overheid en de EU. Ik praat met haar over de stand van mediation in Nederland, jezelf als mediator in de markt zetten en over mediation met grote groepen.

Luister hier naar de hele Podcast.