Over HAvZ

portretten

mr. Frederique van Zomeren en mr. Lenka Hora Adema, MOC, zijn gevestigd als zelfstandig MfN-registermediator en gespecialiseerd in mediation in zakelijke conflicten, business en samenwerking, conflicten op de werkvloer, kwesties waarin de overheid partij is en herstelbemiddeling.

Lenka werkte eerder bij de overheid, commerciële organisaties, advocatuur (ondernemingsrecht en arbeidsrecht) en rechterlijke macht. Frederique heeft een achtergrond bij verschillende overheden, als internationaal onderhandelaar en mediator in internationale conflicten.

Hora Adema | Van Zomeren werken op doorverwijzing van diverse rechtbanken. Ook zijn ze docent bij het Centrum voor Conflicthantering te Haarlem voor de MfN-erkende basisopleiding tot mediator en de MfN-erkende specialisatie-opleidingen tot arbeidsmediator, overheidsmediator en strafrechtmediator.

Frederique is tevens twee dagen per week Ombudsman Zorgverzekeringen en was jarenlang bestuursvoorzitter van de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv), de grootste beroepsvereniging voor professionals in mediation. Lenka werkt een dag per week als docent en onderzoeker mediation, aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Vrije Universiteit te Amsterdam.

HAvZ Mediation werkt uitsluitend met geregistreerde MfN-mediators die hun sporen hebben verdiend.

logo-nmvmfn_registermediator_png_72dpi-online