(Telefonisch) Spreekuur Zakelijke Mediation

(Telefonisch) Spreekuur Zakelijke Mediation

HAvZ Mediation doet mee aan de Week van de Mediation die van 15 t/m 19 oktober gehouden wordt, met een (telefonisch) spreekuur zakelijke mediation voor MKB en ondernemers.

Met speciale aandacht dit keer voor MKB en ondernemers! Op maandag 15 oktober van 13:00-18:00 uur houden we inloopspreekuur voor zakelijke mediation en zitten we in het belteam voor het MKB: 0800-MEDIATION. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Arbeids- of zakelijk conflict? U hoeft er niet meteen voor naar de rechtbank. Maar hoe lost u het dan wel op? Professionele mediation biedt de uitkomst. Met behulp van een neutrale derde op zoek naar een oplossing die voor alle betrokkenen werkt. Dat geeft u meer invloed op de uitkomst en u weet veel eerder waar u aan toe bent. Of het nu privé is, of op het werk: mediation is de eerste stap naar professionele conflictoplossing.

Conflicten oplossen is beter dan uitvechten. Probeer het eens met een professionele mediator.