Workshop Mediation in Zwolle (27 september)

Workshop Mediation in Zwolle (27 september)

Workshop Mediation in Zwolle (27/9)

Heeft u interesse om een mediationopleiding te gaan volgen? We nodigen u graag uit om vrijblijvend met ons kennis te maken op donderdag 27 september 2018 in Zwolle. Lenka Hora Adema en Frederique van Zomeren verzorgen deze Workshop Mediation voor het Centrum voor Conflicthantering. Vanaf 18:45 heten wij u graag welkom bij de Droom van Zwolle (Koestraat 35, 8011NJ Zwolle).

Wij vertellen u graag over de specifieke thema’s die bij mediation van belang zijn. Er is volop ruimte voor alle persoonlijke vragen. En aan de hand van een workshop bent u getuige van een mediation en kunt u actief deelnemen. Hierdoor krijgt u gelijk een goed gevoel bij wie wij zijn en onze opleidingsmethoden.