HAvZ Mediation: aangepaste werkwijze in verband met corona

HAvZ Mediation: aangepaste werkwijze in verband met corona

Juist nu is samenwerken en saamhorigheid belangrijker dan ooit.

Kantoor HAvZ Mediation is open: met creatieve werkwijzen en met maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Wat een heftige en bijzondere tijd maken we mee. Nederland en de wereld: complete focus om onze gezondheid veilig te stellen.

Het coronavirus heeft een enorme impact op de wereld, op Nederland en op ons. De door de overheid getroffen maatregelen hebben een aanzienlijke invloed op ons sociale en economische leven. Als voorzitter, schreef Frederique van Zomeren hier ook over in de Nieuwsbrief van de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv)

Tegelijkertijd brengt deze tijd ook saamhorigheid. Conflicten worden even aan de kant gezet om voor elkaar te kunnen zorgen. Buren doen boodschappen voor elkaar, de ruzie in het team wordt even geparkeerd om samen de schouders er onder te zetten. Mooi om te zien dat we elkaar in echte crisis weten te vinden. Dat is natuurlijk waar wij als mediators voor staan.

Ons kantoor

HAvZ Mediation is bereikbaar en blijft beschikbaar, ook in deze onzekere tijd. Wij zoeken samen met onze cliënten naar manieren om onze dienstverlening voort te zetten. Uiteraard zijn de normen van het RIVM daarin leidend.

Er zijn extra hygiënemaatregelen getroffen op kantoor. We zorgen onder meer dat er ruim 1,5 meter tussen de deelnemers aan de mediationtafel zit en vermijden fysiek contact.

Creatieve werkvormen

Daarnaast voeren we coach- en mediationgesprekken via Zoom. Voor conflictanalyse en ondersteuning bij verschillende trajecten rondom samenwerking blijven we telefonisch beschikbaar.

Het welzijn en de gezondheid van ons allemaal staan daarbij uiteraard voorop. We monitoren de situatie rondom het coronavirus (COVID-19) van dag-tot-dag. Daarnaast volgen we de (hygiëne) richtlijnen van de World Health Organization en het RIVM op.

Zorg goed voor elkaar en voor uzelf!

Voor vragen: info@havz.nl of neem contact op met Lenka Hora Adema of Frederique van Zomeren.