Conflicten oplossen is beter dan uitvechten

Conflicten oplossen is beter dan uitvechten

Conflicten oplossen is beter dan uitvechten. Samen komen we er sterker uit!

De NMv lanceert tv- en radiospot ‘Samen komen we er sterker uit’

Wij zijn hartstikke trots dat er de eerste twee weken van mei een STER-reclame te zien zal zijn van de Nederlandse Mediatorsvereniging. Ook is er een radio commercial. Hier vind je alvast de link naar YouTube.

Juist nu we, zelfs in toenemende mate door de lock down, conflicten hebben, biedt ook online mediation een uitkomst. En voor de toekomst? De kans op een economische crisis is reëel. Dat betekent stress. Voor werkgevers die impopulaire maatregelen moeten treffen door het wegvallen van business. Voor werknemers die in onzekerheid zitten over hun toekomst. Zie dan met elkaar de (werk)relatie maar eens op een constructieve manier te behouden of als het niet anders kan te beëindigen.

Een mediator kan daarin ondersteuning bieden. Lenka Hora Adema en Frederique van Zomeren hebben een rijke ervaring met conflictoplossing, zowel online en corona-proof off line. Voor vrijblijvend advies kunt u contact opnemen via Info@HAvZ.nl of bellen met 06-46366366 (Lenka) of 06-24547050 (Frederique).