Invloed op werkplezier en duurzame inzetbaarheid?

Invloed op werkplezier en duurzame inzetbaarheid?

Van 12 tot en met 15 november wordt voor de vijfde keer de Week van de Werkstress georganiseerd. HAvZ Mediation doet weer mee!

U kunt de hele week bellen naar HAvZ.nl voor vrijblijvend advies over conflictmanagement in uw organisatie. Hoe kunt u in uw organisatie sturen op het effectief omgaan met conflicten op de werkvloer? Hoe doet u dat vanuit strategisch, tactisch en operationeel niveau? Of wilt u een bepaalde kwestie die in uw organisatie speelt voorleggen? Maak gebruik van alle kennis en ervaring die er is en bel ons.

Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer 1 zo blijkt uit onderzoek. Dit jaar staat de week van de Werkstress helemaal in het teken van preventie en werkplezier. Weet u dat u invloed hebt op dat werkplezier, de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers door te sturen op effectieve conflicthantering in de organisatie? En dat conflictmanagement niet alleen het werkplezier van medewerkers verhoogt maar ook de productiviteit en gezondheid van uw organisatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie: www.HAvZ.nl